HÓTAKARÍTÁS

Kedves Rómaifürdőiek!

A kellemes nyári idő után nyakunkon a tél. Az időjósok már a jövő héten is riogatnak havazással. Ezért aktuális az idei hótakarítás megszervezése a templomot határoló járdán, lépcsőn, és a hittanterem felé menő járdán.

Évek óta egy lelkes kis csapat végezte ezt a munkát, de megfogyatkoztunk. Többen elköltöztek, vannak aki koruk miatt elfáradtak.

A jól bevált módszer, hogy a hét minden napjának van egy hófelelőse. Vagy ő végzi a hótakarítást, csuszásmentesítést, vagy gondoskodik a feladat elvégzéséről.

Feladat:

– reggel fél 8 óráig a járda és lépcső lesöprése, szükség esetén sózás

– délután a hittanra, kedd, szerda pénteken az ügyeletre (15-17 óra), csütörtökön a szentségimádásra (17-18), szombat és vasárnap a szentmisékre csuszásmentesíteni

– rendkívüli havazás esetén napközben is gondoskodni a járda takarításáról.

Az elmúlt években az enyhe telek miatt nem sok munkánk volt, de ez kiszámíthatatlan.

Természetesen egy napra többen is jelentkezhetnek, megosztva egymás között a feladatokat. Reggel vagy délután, vagy ha aznap betegség vagy más program miatt nem tud jönni az ügyeletes.

Nagyon kérem a lelkes jelentkezőket, lehetőleg a választott nap megjelölésével, s hogy reggel, délután vagy este tudna jönni.

Azokat is várjuk, akik csak egy -egy alkalommal érnének rá, ők lesznek a tartalékok.

Természetesen telefonszámmal, elérhetőséggel.

Ha valami miatt az ügyeletes nem tud jönni, lehetőleg előző este, vagy rendkívüli esteben reggel 7-ig telefonon engem kell értesíteni.

Kalinovits flóra 30/505-92-39, keflora51@gmail.com címen.

köszönettel az egész plébániai közösség nevében

Kalinovits Flóra

kertgondozó csoport